Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nastavlja se saradnja Gradske opštine Medijana sa penzionerskim udruženjima

rssBookmark and Share

Niš 26.05.2021. Južna Srbija Info

Najveća niška opština uvek će biti pri ruci penzionerima, sugrađanima koji su godinama ulagali svoje znanje i umenje u dobrobit novih generacija.

Nastavlja se saradnja Gradske opštine Medijana sa penzionerskim udruženjima

"Tu smo bili za njih i tokom vanrednog stanja, kada je podeljeno više od 20 hiljada paketa pomoći, nabavljani lekovi, pružani saveti lekara i ostaćemo dostupni kad god se ukaže potreba za našom pomoć", rekao je na sastanku sa predstavnicima Udruženja penzionera Grada Niša, predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Kocić je kazao i da je ponosan što se ovakvo udruženje nalazi na teritoriji opštine Medijana, uvek spremno da pruži pomoć i usluge svojim članovima. Susret sa rukovodstvom ovog udruženja posle mnogo vremena, zbog epidemiološke situacije, bio je prilika za upoznavanje sa radom u proteklih godinu dana i planovima za predstojeći period.

Kako je rečeno na sastanku, u Novopazarskoj ulici u Nišu, gde se nalazi udruženje, u toku je prijava najstarijih sugrađana za besplatan boravak u banjama, što je jedan deo aktivnosti .

Ova organizacija će u oktobru obeležiti godišnjicu osnivanja, što će biti prilika za sumiranje rezultata rada i nova bratimljenja sa srodnim organizacijama. 


#   Niš   Medijana gradska opština   Udruženje penzionera   Nebojša Kocić   Koronavirus
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima