Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки напредњаци осуђују кампању опозиције против породице председника Србије

rssBookmark and Share

Ниш 25.04.2019. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српске напредне странке Ниш најоштрије осуђује монструозну медијску кампању коју су покренули медији под контролом лидера „Савеза за Србију“ Драгана Ђиласа, као и председник „Покрета слободних грађана“ Сергеј Трифуновић, уперену против чланова најуже породице председника Републике Србије Александра Вучића, са циљем да се озбиљно дискредитује у јавности.

Нишки напредњаци осуђују кампању опозиције против породице председника Србије

У саопштењу даље пише....

Осим што су гнусне и неистините, такве оптужбе показују сву немоћ представника такозване опозиционе сцене у Србији, састављене од политичара које народ не жели и њихових послушника, новинара који раде у медијима под шапом Драгана Ђиласа.

Градски одбор СНС Ниш, у данима када председник Србије Александар Вучић у НР Кини одржава званичне састанке са светским лидерима, а уочи важних одлука за судбину Косова и Метохије, даје пуну подршку председнику, а лидерима „Савеза за Србију“ поручује да је народ, на величанственом скупу 19. априла у Београду, показао уз кога је.


#   Ниш   СНС   Александар Вучић   Драган Ђилас   председник Србије   Градски одбор   Сергеј Трифуновић   Савез за Србију
@sns_srbija @avucic @WhistlerDick @SavezZaSRB @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима