Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški naprednjaci osuđuju kampanju opozicije protiv porodice predsednika Srbije

rssBookmark and Share

Niš 25.04.2019. Južna Srbija Info

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš najoštrije osuđuje monstruoznu medijsku kampanju koju su pokrenuli mediji pod kontrolom lidera „Saveza za Srbiju“ Dragana Đilasa, kao i predsednik „Pokreta slobodnih građana“ Sergej Trifunović, uperenu protiv članova najuže porodice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, sa ciljem da se ozbiljno diskredituje u javnosti.

Niški naprednjaci osuđuju kampanju opozicije protiv porodice predsednika Srbije

U saopštenju dalje piše....

Osim što su gnusne i neistinite, takve optužbe pokazuju svu nemoć predstavnika takozvane opozicione scene u Srbiji, sastavljene od političara koje narod ne želi i njihovih poslušnika, novinara koji rade u medijima pod šapom Dragana Đilasa.

Gradski odbor SNS Niš, u danima kada predsednik Srbije Aleksandar Vučić u NR Kini održava zvanične sastanke sa svetskim liderima, a uoči važnih odluka za sudbinu Kosova i Metohije, daje punu podršku predsedniku, a liderima „Saveza za Srbiju“ poručuje da je narod, na veličanstvenom skupu 19. aprila u Beogradu, pokazao uz koga je.


#   Niš   SNS   Aleksandar Vučić   Dragan Đilas   predsednik Srbije   Gradski odbor   Sergej Trifunović   Savez za Srbiju
@sns_srbija @avucic @WhistlerDick @SavezZaSRB @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima