Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одборнику УРС-а уништен аутомобил

rssBookmark and Share

15.01.2013. Izvor: Beta

Непознати починиоци су у Куршумлији уништили аутомобил "фијат стило" председника повереништва Уједињених региона Србије и одборника те странке Дејана Милошевића.

Одборнику УРС-а уништен аутомобил
Милошевић је рекао да је инцидент политички мотивисан и да му је аутомобил уништен на паркингу исред зграде у којој живи и да сумња да је у демолирању његових кола учествовало више особа.

На Милошевићевом "фијату" разбијени су шофершајбна и фарови и оштећена је лимарија.

"Аутомобил је полупан палицама, што показују трагови удараца. Овај напад је веома добро организован. Више људи је учествовало, за веома кратко време су полупали ауто и побегли са лица места. Догађај је политички мотивисан да би се застрашили сви који другачије размишљају или припадају опозиционим партијама. У Куршумлији влада анархија и овај град све више личи на дивљи запад", казао је Милошевић.

Случај је пријављен полицији а истрага је у току. Пре 15 дана шефу одборничког клуба Српске напредне странке Милији Миленковићу на паркингу испред зграде у којој живи разбијен је аутомобил "фолксваген поло".

Миленковић је рекао да је на аутомобилу палицама разбијена шофершајбна и да је тај чин политички мотивисан, и додао да полиција није пронашла починиоце.


#   полиција   аутомобили   Фолксваген Поло
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима