Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Керковић: Пре изласка на изборе грађани да дају одговоре на горућа питања по својој савести и личној процени ситуације у Србији

rssBookmark and Share

Ниш 23.11.2023. Јужна Србија Инфо

У овој краткој кампањи режим непрестано намеће картелизацију политичког живота у Србији, покушавајући да рађанима Србије и Србима на Косову и Метохији, изданим и преданим Аљбину Куртију, лажно представе да на политичкој сцени Србије постоје само два табора – савез Вучић-Брнабић-Дачић, с једне и Драган Ђилас, са друге стране, каже између осталог Народни посланик Двери из Ниша Тамара Миленковић Керковић.

Керковић: Пре изласка на изборе грађани да дају одговоре на горућа питања по својој савести и личној процени ситуације у Србији

Саопштење преносимо у целости..

У овој краткој и никад прљавијој предизборној кампањи режим непрестано намеће картелизацију политичког живота у Србији, покушавајући да опљачканим и осиромашеним грађанима Србије и Србима на Косову и Метохији, изданим и преданим Аљбину Куртију, лажно представе да на политичкој сцени Србије постоје само два табора – савез Вучић-Брнабић-Дачић, с једне и Драган Ђилас, са друге стране. Без преседана је, чак и за Александра Вучића и свега што је Србија током 30 година могла да од њега чује, да као председник свих грађана Србије изјави да ће се, ако опозиција победи, он повући са места председника Републике.

Истину о режиму СНС-а не могу више да сакрију ни СНС напредне технике манипулације, ни прескупо плаћен политички маркетинг. У Нишу, у коме је СНС за последњих 11 година успео да Граду одизме идентитет, отме га од Нишлија и прегази им достојанство , истину о најгорој власти не могу да сакрију ни каравани градоначелнице Сотировски, никакво предизборно подмићивање и “умиљавање“ грађанима, никакви паркови, ни улице, никакве групе „уважених“ грађана створене са намером да након избора помогну СНС и СПС да формирају власт у Нишу, не могу да сакрију истину да је Цар го- да је рејтинг СНС-а у Нишу најнижи у Србији, и да Ниш због тога сада нема локалне изборе. Истина је да и Нишом и Србијом управља клијентелистички режим пресвучених радикала, једна клептократска номенклатура која је Србију и њене грађане довела до економског, социјалног и националног слома. Истина је да постоји истинска алтернатива и претходној власти и садашњем режиму СНС-а , а то је Национално окупљање. Нико из Националног окупљања није био ни у претходној, лажно демократској власти која је Србију неодговорно гурнула на „пут без алтернативе“, у најсуровији облик неолибералног слабљења државе, у урушавање образовања, здравства, социјалних права, у распродају државне имовине и јавних ресурса. Национално окупљање не припада ни садашњем режиму који више не успева да сакрије предају суверенитета Србије на КиМ, највишу корупцију, криминализацију друштва, пљачку јавних финансија, поклањање државне имовине тајкунима, и најсиромашније становништво у Европи.

Истину коју лажима, подмићивањем и манипулацијом режим покушава да сакрије, грађани Србије ће у преосталим данима кампање лако открити, уколико свакоме од учесника на изборима 17.децембра поставе следећа питања:

1. Да ли сте за прихватање Француско-немачког ултиматума о српском признању лажне државе Косово?

2. Да ли сте за улазак у Европску унију по цену одрицања од српске територије - КиМ?

3. Да ли сте за увођење санкција Русији?

4. Да ли сте за улазак Србије у НАТО пакт?

5. Да ли сте за дозволу да Рио Тинто рудари литијум у Србији и за омогућавање рударења уз цену уништења наше животне околине?

6. Да ли сте за даље отимање јавне својине грађана Србије кроз приватизацију јавних предузећа и поклањање јавног земљишта без накнаде за конверзију јавног у приватно земљиште?

7. Да ли сте за даљу деградацију просвете, науке, здравства, породице, права радника, српске привреде и пољопривреде и за примену трансхумане агенде у Србији?

8. Да ли сте за омогућавање трајног боравка нелегалним мигрантима у Србији?

Одговор Националног окупљања- коалиције Српског покрета Двери и Српске странке Заветници на свако од ових питања је НЕ!

На ова питања грађанима Србије треба да одговори свака странка, свака коалиција и сваки учесник на предстојећим изборима. Одговор на ова питања одредиће судбину Србије у наредних сто година, судбину грађана Србије и Ниша , њихове деце и потомака.

Одговори на ова питања одредиће хоће ли нас бити у наредном веку.

О томе ће одлучити грађани Србије, а на изборе треба да изађу сви, и ја грађане Ниша у име Националног окупљања на то позивам.


#   Ниш   Двери   Заветници   Тамара Керковић   избори 2023   парламентарни избори 23
@SPDveri @zavetnici @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима