Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покрет за Преокрет излази на изборе у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 28.02.2016.

У нашу редкацију стигло је саопштење Покрета за преокрет о учешћу на локалним изборима у Нишу.

Покрет за Преокрет излази на изборе у Нишу

Саопштење преносимо у целости..

Покрет за преокрет са организацијама, покретима и удружењима са којима већ имамо потписане споразуме, али и са онима са којима ћемо у наредном периоду потписати споразуме. Покрет за ПРЕОКРЕТ већ има протокол о сарадњи са Удружењем синдиката пензионера Србије, највећом синдикалном организацијом пензионера у Србији, у Нишу је потписан споразум са мрежом од десет невладиних организација, а постоји и сарадња са Удружењем банкарских клијената „Ефектива“.

Градски одбор Покрета за Преокрет у Нишу  истиче значај брзих промена и преокрета у политици и привреди како самог Ниша, тако и целог Југа Србије. Покрет за преокрет истиче да је некомпетентност постојеће градске власти довела до урушавања града на Нишави. Град је небезбедан, грађани несигурни, привреда на издисају, градска инфраструктура се не обнавља, сеоске средине су заборављене...

Нишу је потребан преокрет, истиче Градски одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ, додајући да су потребне промене челних људи који воде град, као и људи који воде градске комуналне и јавне системе. Само на тај начин могуће је створити услове за развој мале привреде, предузетништва, туризма, али и привлачења инвеститора са стране. Ниш, некада миран и питом град би такав морао да буде и у будућности, зато нам је потребан ПРЕОКРЕТ. Неопходно је искорењивање корупције у полицији, градској управи и судства.

„Ниш може бити чист, уређен и пре свега град насмејаних људи. Ниш мора да буде туристичка дестинација. У Нишавском округу би само у области рециклажне индустрије у наредне три године могло да се запосли више од 10 хиљада људи. И за то и за увођење комуналног реда потребна је компетентна власт“ – поручује председник Градског одбора Немања Стојиљковић. 


#   Ниш   Градски одбор   Покрет за Преокрет   избори 2016   Немања Стојиљковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима