Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

После избора, Нишлијама лажна обећања

rssBookmark and Share

Горње Међурово 27.05.2016. Јужна Србија Инфо

'Иако је велико невреме захватило Јагодину пре пар дана, а најављено је било и у Нишавском округу, нишка противградна заштита није реаговала и још једном се показала неспособност локалне власти на делу", изјавио је Бранислав Јовановић.

После избора, Нишлијама лажна обећања

"Погођена села  која су претрпела огромну штету Доње и Горње Међурово, Чокот, Паси Пољана, село Бубањ функционери су обилазили пред изборе, ''добре виле'' су их посећивале и давале лажна обећања, али од тога, као што видимо, ништа'', каже Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије и додаје да се нада да ће неко одговарати због потпуно унишених поља под воћем и поврћем.

Он каже да очекује и да ће адекватно бити кажњени и они који су давали лажна предизборна обећања и примали мито за запошљавање у градским јавним предузећима, а о којима читамо у медијима ових дана.

''Не само да су давали лажна обећања него су у кампањи делили и хуманитарне пакете у појединим махалама и деловима града. То је био део предизборне кампање која је допринела да локални функционери дођу до оваквог изборног резултата'', истиче први човек нишког НПС-а и додаје на крају:

''Са једне стране су дељени хуманитарни пакети без документације и доказа ко је то наручио и платио, а са друге стране су обећавали људима посао у појединим нишким фирмама уз услов да се то и новчано поткрепи. Иначе, ради се о функционерима који су у блиским односима са онима који су били кандидати за председнике општина.''


#   Горње Међурово   Бранислав Јовановић   Паси Пољана
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима