Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Предузећа са по два директора

rssBookmark and Share

Куршумлија 24.08.2010. Извор: Јужне вести

Управни одбори куршумлијских Јавних предузећа „Спорстки центар“ и „Чистоћа“ сменили су директоре и именовали нове. Међутим, стари и даље нормално долазе на посао, зато функцију директора обављају по два лица.

Предузећа са по два директора

Чека се седница Скупштине општине

У „Спортском центру“ на месту директора седи Радиша Јовичић (ГГ „Гвоздени пук“), који је дуже време на овој функцији, а у суседној, новопостављени Драган Ђорђевић, који је до скоро био помоћник директора.

У „Чистоћи“ досадашњи директор Дарко Лазаревић (ГГ „Заједно за Куршумлију“) , редовно долази на посао и користи канцеларију коју је и досад имао, а новопостављена Биљана Милосављевић се налази у суседној.

Смена старих и постављање нових не може се законскуи учинити, све док ове промене не верификује Скупштина Куршумлије, чија седница није ни заказана.

- По закону ја сам директор, јер моју функцију и место верификује Скупштина. Све док се законски не верификује смена, остаће тако. Јесте да директоре предлажу Управни одбори, али их ипак бира Скупштина - каже Дарко Лазаревић, директор „Чистоће“.

Он сматра да је у питању политичка смена јер је недавно промењена власт у општини.

У Куршумлији власт чине ДСС, СРС, НС и по један одборник из Групе грађана „Заједно за Куршумлију“ и ПУПС- а. У опозицији су ДС у коалицији са ГГ „Заједно за Куршумлију“, Г 17 Плус у оквиру којег је и ГГ „Гвоздени пук“ , СПС – ПУПС.


#   Куршумлија   Драган Ђорђевић   Гвоздени пук   Управни одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима