Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пренос скупштине је одбрана демократских тековина

rssBookmark and Share

Ниш 18.11.2015. Саопштење

Седница Скупштине града Ниша одржаће се 18. и 19. новембра уз директан телевизијски пренос, захваљујући настојањима нишке опозиције.

Пренос скупштине је одбрана демократских тековина

Седница Скупштине града Ниша одржаће се 18. и 19. новембра уз директан телевизијски пренос, закључак је са састанка председника Скупштине града Ниша, одборника Демократске странке Ниш и осталих одборника опозиционих странака, који је одржан после одбијања одборника опозиције да омогуће заседање Скупштине града без директног преноса.

На овај начин одбрањене су тековине демократских процеса које је започела Демократска странка пре 20 година, па ће грађани и грађанке Ниша имати увид у одлуке које Скупштина града доноси, а које их се на најдиректнији начин тичу.

Захваљујући директном телевизијском преносу, Нишлије ће моћи да прате, на пример, коју имовину град продаје и због чега се врши ребаланс буџета по том основу, како и зашто се план и програм рада установа у области здравства за 2015. годину усвајају у новембру 2015. године, какве су измене планова и програма рада ЈКП Медијана, ЈКП Горица и ЈКП Паркинг сервис за 2015 годину...

Ово је још једна победа ДС и осталих опозиционих странака, над покушајима неспособне градске власти да под окриљем медијског мрака, наставе са уништавањем преосталих ресурса којима град располаже и да одговорност за своју неспособност, нестручност и нерад пребаце на ДС и остале опозиционе странке.

Градски одбор Демократске странке Ниш наставиће да својим активностима указује на неправилности у управљању градом и његовим ресурсима, при чему је право на информацију свакако нешто на чему ће и надаље инсистирати.

У Нишу, 17.11.2015.год.
Градски одбор ДС Ниш


#   Ниш   ДС   Паркинг сервис   Скупштина града Ниша   Градски одбор   Скупштина града   ТВ пренос
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима