Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Професор Бобан Стојановић приступио групи грађана "Др Драган Милић" - најављен као економски експерт

rssBookmark and Share

Ниш 28.04.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Професор Бобан Стојановић, угледни професор на Економском факултету у Нишу, недавно је приступио групи грађана "Др Драган Милић" са одлучношћу да предводи тим експерата који ће се посветити препороду девастиране економске ситуације у Нишу.

Професор Бобан Стојановић приступио групи грађана "Др Драган Милић" - најављен као економски експерт

Ситуација у Нишу, као и у ширем региону Југоисточне Србије, захтева хитно решавање. Подаци показују да грађани Ниша и Југоисточне Србије имају просечну зараду која је нижа за 20,000 динара у поређењу са Новосађанима, и за чак 30,000 динара у поређењу са Београђанима. Ово јасно указује на неопходност промене.

"Решавање економске ситуације најважнији задатак у наредном периоду. Ниш мора постати богатији град са више добро плаћених радних места како би све области од значаја за град могле да се развијају.

Централна идеја групе "Др Драган Милић" је да најстручнији појединци добију прилику да решавају најтеже проблеме, уместо да се фаворизују најпослушнији. Ово је кључни путоказ за препород Ниша и целе југоисточне Србије.

Циљ је да Ниш постане град у којем желите остати и живети, а не град из којег желите побећи", истиче др Драган Милић, први човек ове, сада већ политичке организације.

Како кажу. група "Др Драган Милић" позива све грађане Ниша и Југоисточне Србије да се придруже овом напору за промене и да заједно радимо на изградњи боље будућности.


#   Ниш   Бобан Стојановић   локални избори 2024   Група грађана Др Драган Милић   Бобан Стојановић економиста
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима