Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реакција Бранислава Јовановића на премијерове критике упућене градској власти

rssBookmark and Share

Ниш 15.10.2016. Јужна Србија Инфо

"На последњој градској Скупштини, пре само недељу дана, говорио сам челницима Ниша да им је буџет расипнички и потрошачки, да су уништили и зауставили развој Града, рекао је између осталог Бранислав Јовановић.

Бранислав Јовановић, архивска фотографија
Бранислав Јовановић, архивска фотографија

На последњој градској Скупштини, пре само недељу дана, говорио сам челницима Ниша да им је буџет расипнички и потрошачки, да су уништили и зауставили развој Града и да ће без штедње банкротирати", каже предсдник нишког одбора Народног покрета Србије, Бранислав Јовановић, поводом критика премијера Вучића које је упутио градским челницима.

Он објашњава да можда и није проблем што је дубиоза у буџету 50 милиона евра, како рече премијер, него је проблем у томе што новац није отишао у инфраструктуру и инвестиције, тако да се почиње од нуле и нових обећања.

Јовановић пита нишку власт:

"Где сте се задужили 50 милиона евра кад сте градили већ изграђене улице које смо вам ми направили? Где сте трошили новац кад сте само украшавали кружне токове, обданишта, булеваре и мостове које смо вам ми изградили?"

Јовановић додаје да Ниш из проблема не могу извући они који су га у исте и увукли.

"Обично пожар у кући никада не гаси онај ко га је изазвао. Био је то мој вапај и последњи тренутрак да се тргнете", закључује први човек нишког НПС-а.


#   Ниш   буџет   Александар Вучић   Бранислав Јовановић   градска власт   НПС Народни покрет Србије
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима