Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Још једна странка у нишком парламенту: Самостални одборник Јелена Ђорђевић приступила "Заветницима"

rssBookmark and Share

Ниш 13.11.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Јелена Ђорђевић, бивша функционерка "Двери" и бивша чланица Јединствене Србије, од марта месеца ове године самостални одборник у Скупштини града Ниша, приступила је десничарској странци "Српски сабор Заветници", саопштено је данас на конференцији за новинаре у СГ Ниша.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Јелена Ђорђевић као функционер Српског покрета Двери на прошлим локалним изборима, партиципира као одборник у Скупштини града Ниша.

Након, што су Двери одступили од изворног програма и принципа, она одлучује да напусти странку и убрзо се прикључује Јединственој Србији. Али и ту се не задржава дуго, јер како каже "када је дошао тренутак да самостално иступам о битним питањима, као што је уступање нишког аеродрома држави, мени то  није било дозвољено, и након мог искључења из ЈС, одлучила сам да надаље, делујем самостално у нишком парламенту", рекла је Ђорђевић и додала да политику не чине речи, већ дела и да је управо то препознала у "Заветницима", где ће имати шансу да се бори за Нишлије и њихове истинске интересе.

Данашњој конференцији за новинаре је присуствовала и Милица Ђурђевић, члан председништва Српског сабора Заветници.

Она каже да је данас у Нишу са великом жељом да се још више препозна и унапреди деловање "Заветника".

Ђурђевић наглашава, "Заветници окупљају образоване људе, разних профила, храбре, и за нас је велика част што је Јелена од данас са нама, јер је подигла свој глас и говорила у име већине грађана Ниша у Скупштини града Ниша. Јелена није посегла за фотељом, Управним одборима, а то доказује њен избор".

"Српски Заветници" имају велику подршку, како на западу, тако и на истоку, пре свега са владајућом странком Јединственом Русијом, као и са евроскептицима и суверенистима у Западној Европи", каже чланица председништва и додаје да је та странка сваким даном све богатија новим члановима.


#   Ниш   Двери   Скупштина града Ниша   Јединствена Србија   Заветници   Јелена Ђорђевић   Милица Ђурђевић
@SPDveri @JS_domacinski @zavetnici @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима