Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење нишких напредњака поводом дешавања у згради РТС

rssBookmark and Share

Ниш 17.03.2019. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу огласио се саопштењем поводом дешавања у згради РТС-а у суботу 16 марта, 2019 године

Саопштење нишких напредњака поводом дешавања у згради РТС

Саопштење преносимо у целости

Градски одбор Српске напредне странке Ниш најоштрије осуђује дивљачки чин упада демонстраната „Савеза за Србију“ у РТС, уништавање имовине свих грађана у згради телевизије и покушај да се силом и притисцима, утиче на уређивачку политику Медијске јавне установе Србије.

Вербалне претње и физички насртаји на уреднике Дневника, како би их пустили да уђу у програм уживо и држање запослених у РТС као таоце, последња су представа политичког програма који Ђилас, Обрадовић, Лутовац и остали имају да понуде. Тражењем „два минута у Дневнику 2“, суботом увече, када менаџмент РТС није на послу је лицемерство опозиционих лидера који очајнички покушавају да оправдају фијаско протеста и све мање интересовање народа за ту њихову фарсу. Слика насилног уласка у телевизију демантовала је тврдње Обрадовића да је обезбеђење РТС-а „стало на страну народа“, којим је још једном разоткривен у бескрупулозној лажи свог народа. Вечерашњи чин, који је наишао на симпатије хрватских медија, као и медија из Приштине који су под директном контролом Тачија и Харадинаја, показао је шта је прави и једини циљ њихових протеста, који су овим изгубили сваки легитимитет.

Градски одбор Српске напредне странке Ниш тражи од надлежних органа да у оквиру својих овлашћења адекватно казне починиоце, спрече понављање овог срамног чина и омогуће свим новинарима да несметано обављају свој посао.


#   Ниш   СНС   РТС   Драган Ђилас   Бошко Обрадовић   Градски одбор   демонстрације
@sns_srbija @rts_vesti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима