Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење СНС Ниш: Одговор СДС-у

rssBookmark and Share

15.11.2015. Јужна Србија Инфо

Српка напредна странка саопштава да је вештачка опструкција рада Скупштине града Ниша једини програм који Социјалдемократска странка има. Грађани Ниша су се током протекле три и по године вашег рада као опозиције уверили да ништа конструктивно нисте изнели на Скупштини.

Саопштење СНС Ниш: Одговор СДС-у

Покушавали сте да заташкате све афере које су настале у време четворогодишњег диктата Демократске странке од изградње хале, стадиона, Винџета, нефункционалног градског превоза, уништења комуналног система, прекомерног кредитног задужења града, непоседовања планске документације, неизвршења обавеза према јавно-комуналном сектору, затим Вилин град, Планум... све су то афере које су обележиле вашу владавину.

Превремени избори које призивате донеће грађанима Ниша једну нову тековину – Вас више неће бити у Скупштини града. У време када сте једно успешно предузеће поцепали на три, међу којима је и ЈКП Горица,  да би поделили фотеље и директорска радна места, то једно предузеће је имало 400 радника мање него садашња три заједно и то је једна од тековина ваше партијске демократије. За разлику од Вас ми проблеме не гурамо под тепих, већ их решавамо, следећи политику коју води премијер Србије Александар Вучић. Проблеми су ту да се о њима разговара и да се решавају, па ћемо и овај проблем решити. Градоначелник проф. др Зоран Перишић интензивно ради на стварању законских услова за пренос Скупштинских заседања, јер за разлику од ваше праксе ова власт је радила и радиће поштујући законе.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ГО НИШ

 

 

 


#   СНС   НТВ   Александар Вучић   Вилин Град   Зоран Перишић   блокада   седница   радна места   СДС   саопштење   Скупштина града Ниша   ТВ пренос  
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима