Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење Српске напредне странке у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 05.02.2016. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу издао је саопштење поводом недавних изјава опозиционих лидера и партија у граду на Нишави.

Саопштење Српске напредне странке у Нишу

Саопштење преносимао у целости..

Српска напредна странка саопштава да Демократска странка од својих лажи не види да су инфраструктурни пројекти, довођење инвеститора и отварање нових радних места приорети за које се залажемо. Кредити које је град Ниш био принуђен да узима 2013. и 2014. године су били рефинансирајући, са знатно нижим каматама и били су намењени враћању дуговања које смо затекли, а које је управо ДС узимао. Кредитна задужења су 2012. године износила 21.950.000,00 евра, а за две године враћено је 12.000.000,00 евра.

О чијој онда неспособности говори Демократска странка?

Очигледно о сопственој, јер њихови инфраструктурни пројекти су израдња спортске хале која се плавила и за коју се још увек не зна ко су били извођачи и стадион који је распада. Дуг који је за јавни превоз за собом оставила Демократска странка износио је 300 милиона динара и враћала га је способна СНС власт. 

Српска напредна странка сматра да Демократска странка за коју се не зна колико има одборника нити кога представљају, која нема своју одборничку групу у Скупштини града, коју грађани не могу да идентификују у граду нема кредибилитет да било кога прозива и било шта коментарише. 

ДС ни за Ниш ни за Србију нема никакав програм, немају шта да понуде грађанима које су својом пљачкашком политиком довели просјачког штапа, осим лажи, измешљених афера и изазивања нестабилности. Желе само једно – да се дочепају фотеља како би Ниш и Србију вратили у прошлост када су царовали криминал и корупција, како би поново пљачкали државу, градове, грађане.

 


#   Ниш   ДС   СНС   криминал   саопштење   опозиција
@demokrate @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима