Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Савез за Србију" одржао скуп испред ТЦ "Калча" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 19.10.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Окупљеним (њих око пар стотина) симпатизерима и члановима странка које чине коалицију "Савез за Србију", испред ТЦ "Калча" данас су се обратили лидери опозиције, Зоран Лутовац (ДС), Бошко Обрадовић (Двери), Драган Ђилас, Вук Јеремић, Јанко Веселиновић...

"Савез за Србију" одржао скуп испред ТЦ "Калча" у Нишу

Након што је "Савезу за Србију", према њиховим наводима, било "онемогућено" да одржи трибину у сали "Симфонијског оркестра" у Нишу, што је управа те установе одлучно демантовала, лидери дела опозиције данас су одржали скуп у центру града. 

Они су окупљеним грађанима испред "Калче" поручили, "да је Ниш одувек био слободан град и да нема разлога за страх, те да ће убрзо доћи крај режиму који уместо поштовања закона, држи све под контролом".

Модератор митинга био је председник ГрО ДС-а у Нишу, Миодраг Станковић.

Након скупа, лидери опозиције су прошетали Обреновићевом улицом и до зграде Скупштине града Ниша, и у стилу перформанса оставили већ припремљене летке на којима је најављено да ће трибину одржати у сали "Симфонијског". Тим чином су, како наводе, желели актуелној власти да покажу, да су имали озбиљну намеру да трибину одрже у тој установи културе и да није било речи о "фингирању".

Подсетимо, у граду на Нишави већ данима траје "медијски рат" саопштењима, између "Савеза за Србију", Српске напредне странке, као и не баш пристојна расправа на друштвеним мрежама, њихових локалних функционера и чланова..

 


#   Ниш   ДС   СНС   Драган Ђилас   Симфонијски оркестар   Бошко Обрадовић   Миодраг Станковић   Покрет за Преокрет   Јанко Веселиновић   Вук Јеремић   Зоран Лутовац   Народна странка   Савез за Србију
@demokrate @sns_srbija @Mikica_S @jeremic_vuk @StrankaNarodna @SavezZaSRB @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима