Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Savez za Srbiju" održao skup ispred TC "Kalča" u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 19.10.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Okupljenim (njih oko par stotina) simpatizerima i članovima stranka koje čine koaliciju "Savez za Srbiju", ispred TC "Kalča" danas su se obratili lideri opozicije, Zoran Lutovac (DS), Boško Obradović (Dveri), Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Janko Veselinović...

"Savez za Srbiju" održao skup ispred TC "Kalča" u Nišu

Nakon što je "Savezu za Srbiju", prema njihovim navodima, bilo "onemogućeno" da održi tribinu u sali "Simfonijskog orkestra" u Nišu, što je uprava te ustanove odlučno demantovala, lideri dela opozicije danas su održali skup u centru grada. 

Oni su okupljenim građanima ispred "Kalče" poručili, "da je Niš oduvek bio slobodan grad i da nema razloga za strah, te da će ubrzo doći kraj režimu koji umesto poštovanja zakona, drži sve pod kontrolom".

Moderator mitinga bio je predsednik GrO DS-a u Nišu, Miodrag Stanković.

Nakon skupa, lideri opozicije su prošetali Obrenovićevom ulicom i do zgrade Skupštine grada Niša, i u stilu performansa ostavili već pripremljene letke na kojima je najavljeno da će tribinu održati u sali "Simfonijskog". Tim činom su, kako navode, želeli aktuelnoj vlasti da pokažu, da su imali ozbiljnu nameru da tribinu održe u toj ustanovi kulture i da nije bilo reči o "fingiranju".

Podsetimo, u gradu na Nišavi već danima traje "medijski rat" saopštenjima, između "Saveza za Srbiju", Srpske napredne stranke, kao i ne baš pristojna rasprava na društvenim mrežama, njihovih lokalnih funkcionera i članova..

 


#   Niš   DS   SNS   Dragan Đilas   Simfonijski orkestar   Boško Obradović   Miodrag Stanković   Pokret za Preokret   Janko Veselinović   Vuk Jeremić   Zoran Lutovac   Narodna stranka   Savez za Srbiju
@demokrate @sns_srbija @Mikica_S @jeremic_vuk @StrankaNarodna @SavezZaSRB @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima