Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS: Predstavnici "Saveza za Srbiju" da pokažu ponudu za zakup sale "Simfonijskog orkestra"

rssBookmark and Share

Niš 17.10.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Već drugi dan traje "rasprava dopisima" između GrO SNS-a u Nišu i predstavnika DS-a i "Saveza za Srbiju" u vezi održavanja tribine te nove političke koalicije u Nišu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Objavama na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, predsednik GrO DS-a u Nišu Miodrag Stanković, je najvio tribinu "Saveza za Srbiju" za petak 19. oktobar u sali "Simfonijskog orkestra" u Nišu. Ubrzo zatim iz uprave te niške ustanove kulture stigao je oštar demanti u kome se navodi da nikada nije bilo pregovora o zakupu sale, zvaničnog zahteva, niti bilo kakavog aranžmana.

Ovakav stav su podržali i niški naprednjaci.

"Rat saopštenjima" se nastavio nakon današnje konferencije za novinare "Saveza za srbiju", da bi kasnije tokom večeri, na adresu niških medija stigla najnovija reakcija iz GrO Srpske napredne stranke.

Rekciju niških naprednjaka prenosimo u celosti...

"Pošto oni koji sebe nazivaju borcima za demokratiju i dostojanstvo građana Niša nastavljaju da obmanjuju javnost iznošenjem laži o nekakvoj zabrani tribine u Nišu, GrO SNS Niš poziva predstavnike "Saveza za Srbiju" da javnosti Niša pokažu zahtev koji su navodno uputili Niškom simfonijskom orkestru, odnosno ponudu za zaključenje ugovora o zakupu sale pomenute ustanove.

U suprotnom, sve priče o zabranama slobode govora i drugačijeg mišljenja koje predstavnici "Saveza za Srbiju" plasiraju, a bez upoznavanja javosti Niša sa validnim dokumentom, smatramo za nastavak politike laži i manipulacija, koje su svojstvene toj političkoj grupi", piše u saopštenju dostavljenom medijima.


#   Niš   DS   SNS   Simfonijski orkestar   Miodrag Stanković   ustanove kulture   Savez za Srbiju
@demokrate @sns_srbija @Mikica_S @SavezZaSRB @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima