Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шешељ: Једино смо ми у стању да народу са грбаче скинемо тајкуне

rssBookmark and Share

Пирот 03.10.2015. Пиротске вести

Лидер СРС др Војислав Шешељ данас је током свог боравка у Пироту изјавио да се ова странка одавно дигла на ноге, све је масовнија, враћа се старо чланство а посебно масовно овој странци присупају млади људи који раније нису били у странкама.

фото Александар Ћирић
фото Александар Ћирић

- Ми нудимо озбиљну и способну власт. Не нудимо мед и млеко. Убеђени смо да смо ми једини у стању да народу са грбаче скинемо тајкуне и народу омогућимо да може поштено да ради и заради. У пољопривреди на пример, режим Бориса Тадића је уништио и пољопривреду и многе друге привредне гране када је ДС 2008. донео одлуку да се једнострано укину царине на робу из ЕУ и одмах нас је запљуснула страна роба. Немамо ни домаћег пасуља, белог лука, воћа, поврћа, немамо ни меса ни млека. Ми бисмо вратили царине и створили нашим пољопривредницима услове за опстанак - казао је Шешељ новинарима и додао:

- Најважније је да купујемо своју робу, јер онда паре остају у Србији, а ако купимо страну робу, паре иду у иностранство. Такође, морали бисмо да зауставимо распродају привредних капацитета, раскринкали бисмо све подвале и досманлијског и актуелног режима - казао је Шешељ, који је након конференције у просторијама странке са симпатизерима странке прошетао центром Пирота након чега је одржана трибина у Дому културе.


#   Пирот   СРС   Војислав Шешељ
@SRS_info @predsednikSRS @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима