Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шешељ у Нишу: Кори, Веља и Зорана су ко створени за реалити!

rssBookmark and Share

14.10.2015. Југмедиа

"Видећемо кад ће Витко да ме позове на телевизије под његовом контролом. Да ли ће прво чекати да дођем на власт, па да ме онда позове, или ће направити паметан потез, па ме на време позвати уочи изборе, тако да има неке заслуге после избора."

Шешељ у Нишу: Кори, Веља и Зорана су ко створени за реалити!

Лидер Српске напредне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је синоћ у седишту нишког одбора да је веома задовољан својим учешћем у једном реалитију и да ниједан озбиљан политичар не би пропустио такву прилику.

„Емисија је имала рекордну гледаност, у земљи 2,9 милиона а у окружењу око четири. Владао сам ситуацијом и рекао све што сам имао да кажем. Ниједан озбиљан политичар не би пропустио такву прилику. Што се мене тиче неке од њих треба трајно сместити у реалити. Ето Велимир Илић, Зорана Михајловић и Кори Удовички су рођени за реалити, у неки кавез да их држе, казао је Шешељ који се пожали и на медијску блокаду

„Ево, тек после 11 месеци успео сам да дођем и до Ниша, на једну малу телевизију, која се само кабловски емитује. Видећемо кад ће Витко (Радомировић) да ме позове на телевизије под његовом контролом. Да ли ће прво чекати да дођем на власт па да ме онда позове или ће направити паметан потез па ће ме на време позвати уочи изборе тако да има неке заслуге после избора. Навратићу после емисије да га то питам. Без проблема сам гостовао у Крушевцу, на министарску телевизију и сада у Нишу гостујем на ТВ станицу коју држи Гашићев син. Лакше се пробијем на министарске телевизије него код Витка, казао је лидер радикала који се похвалио да је СРС, иако је била доведена до ивице уништења, успела да преживи и да опет нагло ојача.

„Опет смо једна од најјалих политичким странака у Србији. По нашој процени сигурно смо већ на другом месту по снази са тенденцијом да врло брзо постанемо најјаче политичка странка“.


#   Зорана Михајловић   СРС   Војислав Шешељ   Велимир Илић   посета   Кори Удовички   Витко Радомировић
@SRS_info @predsednikSRS @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима