Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС избачена из владајуће већине у Блацу

rssBookmark and Share

12.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

СНС је избачена из владајуће већине у општини Блаце, саопштио је данас Општински одбор те странке.

СНС избачена из владајуће већине у Блацу

Како је наведено, после двомесечне кризе, политичка ситуација у општини Блаце резултирала је избацивањем СНС из владајуће већине на синоћњој седници Скупштине општине Блаце.

"Након насилног одузимања мандата једној одборници из одборничке групе СНС, спроведеног уз флагрантно кршење Закона о локалним изборима, одборници УРС, ДС С и СПС, уз помоћ два одборника ДС, сменили су досадашње чланове управних одбора из СНС", додаје се у саопштењу.

Одборници СНС већ дуже време указују на ненаменско трошење буџетских средстава и велики број злоупотреба у вршењу власти што представља директно кршење коалиционог споразума потписаног приликом формирања скупштинске већине и наношење штете свим грађанима општине Блаце, наведено је.

"Како наша идеја стварања нове и поштене Србије почиње да живи са највишег нивоа власти и како смо чврсто опредељени да се изборимо против корупције и интересних група, СНС уверава грађане општине Блаце да ће истрајати у тој борби, врло брзо победити и остварити више циљеве у које сви полажемо наду".

"У том смислу хитно приступамо правним мерама преко надлежних органа како би смо спречили наведене злоупотребе о чему ће јавност бити редовно обавештавана", наведено је у саопштењу.


#   СНС
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима