Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС: Нисмо ушли у власт у Пироту

rssBookmark and Share

19.12.2012. Autor: M.Gajić

После седнице Скупштине Општине Пирот, Окружни и Општински одбори Српске напредне странке су негирали "тенденциозне оцене и запажања појединих медија да је одборничка група СНС ушла у локалну власт".

СНС: Нисмо ушли у власт у Пироту
"Реч је о преласку само једног одборника који је купљен од стране локалне власти у Пироту, на челу са Владаном Васићем, за место потпредседника СО Пирот", пише у саопштењу које је потписао председник Општинског одбора СНС Александар С. Ћирић.

У саопштењу се додаје да се чланови СНС никада нису руководили краткорочним циљевима зарад личних већ је "наш циљ у складу с циљевима врха странке који се тичу борбе против корупције и криминалних радњи".

Додаје се да ће "СНС у Пироту деловати и даље као опозиција и, са још неким политичким групацијама, показати да је спремна да преузме комплетну власт на локалном нивоу".

Александар З. Ћирић из СНС - који има исто име и презиме као и председник Општинског одбора СНС - данас је изабран за заменика председника Скупштине Општине Пирот, али је пре гласања део одборника СНС напустио скупштинску салу.

У пиротском СНС не постоји сагласност о томе да ли треба ући у локалну власт јер је у њој и Демократска странка.


#   СНС   Александар С. Ћирић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима