Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шта се догодило у Брзом Броду, дневна политика, неспоразум, или... Нишки ДС уз Двери!

rssBookmark and Share

Ниш 08.12.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

"Захтевам хитну реакацију надлежних поводом напада на активисте Двери међу којима је била и потпредседница Двери Тамара Миленковић Керковић", изјавио је Миодраг Станковић председник ГрО ДС-а, након наводних напада на активисте "Двери" у нишком насељу Брзи Брод.

Шта се догодило у Брзом Броду, дневна политика, неспоразум, или... Нишки ДС уз Двери!

Редакцији портала Јужна Србија Инфо, до закључења текста није стигло саопштење "Двери" о протеклом догађају. Саопштење ДС-а преносимо у целости.

Одмах након постављања штанда у Брзом Броду активисте Двери напала су двојица млађих људи и почели су са вређањем и претањама. Власт наставља са насиљем над неистомишљеницима. То се мора зауставити”- рекао је Миодраг Станковић председник Градског одбора ДС у Нишу и један од лидера нишког Савеза за Србију.

"Након разбијене главе Борка Стефановића, паљења куће новинара Милана Јовановића, пребијања организатора протеста 'Један од пет милиона' у кабинету председника општине Житорадја, пребијања одборника Демократске странке из Књажевца, напада на опозиционог одборника Нишке иницијативе и других случајева насиља, настављају се ове ненормалне сцене у општинама широм Србије чији су актери функционери СНС-а и њихови батинаши.

Уместо дијалога и покушаја да се смире тензије и унормали ситуација, актуелна неодговорна власт наставља са насиљем над неистомишљеницима. Позивам надлежне да хитно реагују и казне починиоце али позивам и власт да престане да подржава и штити насилнике.

Поручујем организаторима и починиоцима свих оваквих напада да неће уплашити опозицију, а грађанима обећавамо да ће сви они одговарати, не само политички, већ и судски за сва своја недела. Србија ће бити слободна тек када овакве појаве искоренимо”- закључио је Станковић!

 


#   Ниш   ДС   СНС   Брзи Брод   Двери   Миодраг Станковић
@demokrate @sns_srbija @SPDveri @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима