Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Све мање чланова ДС у Нишу

rssBookmark and Share

24.04.2013. Autor: Z. M.

Демократску странку у Нишу напустило је више од 60 чланова само у једном дану, а такав тренд се наставља и ових дана, рекао је јуче бивши потпредседник ГО ДС у Нишу Славиша Динић, који је почетком ове седмице напустио странку, након чега је то учинило и више десетина чланова.

Све мање чланова ДС у Нишу

„У врху ДС није било слуха да се након изборног пораза ствари озбиљније мењају и у странци и у граду. Недавно сам тражио промену односа врха странке према нишком и другим локалним одборима, као и смену постављеног повереника за Ниш, али до тога није дошло. Недопустиво је да се све кључне одлуке доносе у Београду, а да нас из Ниша у врху странке представљају људи који само климају главом. Проблем је што ДС-у, као ни било којој другој странци, не одговара да има јаке локалне одборе и лидере“, рекао је Динић на конференцији за новинаре.

Према Динићевим речима, ДС су колективно напустили чланови из Општинског одбора Пантелеј, којем је он припадао, али да су излазак најавили и чланови из остала четири ОО на територији Ниша. Он је казао да неће прелазити у други странку, већ ће са истомишљеницима формирати удружење грађана “Коалиција за Ниш”.


#   ДС   Удружење грађана   Коалиција за Ниш   Славиша Динић
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима