Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тадић на изборној седници СДС-а: Знам где сам грешио

Bookmark and Share

Београд 26.10.2014.

Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић изјавио је да Влада води погрешну економску политику која повећава јаз између најсиромашнијих и најбогатијих.

Тадић на изборној седници СДС-а: Знам где сам грешио

“Тај јаз је данас један од највећих у Европи”, рекао је Тадић на изборној скупштини СДС-а и истакао да та странка заговара улагање у запошљавање и друге “офанзивне економске мере, а не само штедњу која је такође потребна”.

Бивши председник Србије је нагласио да су сви који су били противници политике демократских вредности и окретања Европи, миру и помирењу у региону данас макар формално приступили тим вредностима. Замислите да је било обрнуто, да смо ми прихватили њихову политику велике Србије и пребијања политиццких противника, додао је Тадић и истакао да је прикључење Европској унији најбоље решење за земљу.

Скупштина СДС изабрала је потпредседнике, Ненада Константиновића, Марка Ђуришића,

Александра Ивковћа, Горана Радосављевића, Тинде Ковач-Церовић и Светлану Вујовић, након чега је лидер странке Борис Тадић поручио да зна гдје је грешио. “Добро знам гдје сам грешио, чак и боље него они који ме критикују”, рекао је Тадић, обраћајући се на свечаном делу изборне скупштине.


#   Београд   Борис Тадић   председник Србије   СДС
@socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима