Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Куршумлији три фалсификована листића

rssBookmark and Share

15.05.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

На бирачком месту број 7 "Милоје Закић" у Куршумлији, после завршетка поновљеног гласања 13. маја, у кутији су пронађена три фалсификована листића, која ће данас бити предата полицији, изјавио је председник Општинске изборне комисије у том граду Миљан Радосављевић.

У Куршумлији три фалсификована листића

-Општинска изборна комисија ће, због кривичног дела фалсификовања службене исправе, у току дана предати листиће полицији, од које ће затражити истагу и кажњавање лица који су учинила то кривично дело, рекао је Радосављевић Танјугу.

-На спорном бирачком месту гласало је 179 бирача, а у кутији су пронађена 182 листића. Уочено је да су у питању фотокопије које се разликују од оригиналног гласачког листића који има заштиту , казао је Радосављевић.

Он је нагласио да три фалсификована листића нису узета у обзир приликом бројања гласова, што је констатовано у записнику који је предат Општинској изборној комисији."На фалсификованим листићима заокружени су СНС, ДС и УРС", додао је Радосављевић.

СПС је затражила понављање гласова на спорном бирачком месту, али је Општинска изборна комисија у Куршумлији њихов захтев одбила, због чега су социјалисти поднели жалбу Управном суду.



#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима