Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић о предизборној кампањи: Завршни митинг СНС у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 26.02.2020. Јужна Србија Инфо, СНС

"Сваки резултат за СНС који је испод онога који је остварен на изборима 2016. године а то је 48,2 одсто гласова је лош, односно да није довољан, и да ће неко, ако до таквог резултата дође, сносити одговорност." рекао је Александар Вучић на седници ГО Српске напредне странке, где се разговарало о предстојећим изборима.

Фото: Њ.П. Јужна Србија архива
Фото: Њ.П. Јужна Србија архива

Вучић је поновио је да ће избори бити тешки и затражио од чланова странке да широм Србије обиђу сваку кућу у кампањи, да се боре за сваки глас.

"Мене занима колико ћете гласова да донесете странци. Не интересује ме та прича ''победили смо бојкоташе''. Па, они не могу да скупе 300-400 људи, а нема места у Србији где не могу да скупим толико народа. Зато, немојте то ни да покушавате да ми говорите. Наш циљ мора да буде да имамо више гласова, иако ћемо имати мање мандата. Сваки резултат испод оног кога смо имали 2016. године, у процентима, за нас је лош", рекао је Вучић.

Са већином коалиционих партнера завршени су разговори и остаје да се заврши технички посао, истакао је Вучић и најавио да ће завршни митинг кампање бити у Нишу.

„Разговарали смо са већином коалиционих партнера и договорили да наредних дана завршимо технички посао са странком Кркобабића, Љајића, Вулина. Још је остало да разговарамо са осталима, па ћемо онда упознати јавност“, рекао је Вучић.

Позвао је функционере на локалу да раде на сарадњи са партнерима, да се не понашају бахато и не говоре „не дајемо толико, даћемо оволико“ и да се запитају колико би гласова они добили да случајно нема других у странци.

„Потребно је да са људима сарађујемо. Не треба нам никаква врста осионости, не треба нам да владамо сами, потребни су нам и други људи у влади“, рекао је Вучић.

Председник је рекао да не жели да помиње имена политичких противника, јер га занима само рад његове странке, и позвао чланове да посете сваку кућу, разговарају са свим домаћинима, и да не кажу ништа лоше.

„Направите изборне штабове не само на месним и општинским одборима, како би посетили сваку кућу и зграду. Немојте да тражите само да идете по националним и регионалним телевизијама“, поручио је Вучић.

Вучић је најавио да ће завршно гостовање имати на Бел Амију или некој другој нишкој телевизији.

„Завршни митинг ћемо имати у Нишу. Толико ми је стало до Ниша“, подвукао је Вучић.

 


#   Ниш   СНС   Александар Вучић   митинг   Избори 2020
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима