Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић почасни грађанин Лесковца

rssBookmark and Share

08.10.2013. Izvor: Beta

Одборници Скупштине града Лесковца покренули иницијативу да се Александру Вучићу додели титула почасног грађанина Лесковца. 11. октобра. Одлука би требало да буде донета дан уочи прославе Дана града, 11. октобра.

Вучић почасни грађанин Лесковца

Иницијативу су потписали шефови седам одборничких група владајуће коалиције у Скупштини градам на челу са Српском напредном странком, чији је председник први потпредседник Владе Србије.

У новијој историји Лесковца титула почасног рађанина додељена је бившем председнику Србије Слободану Милошевићу, генетичару Миодрагу Стојковићу и патријарху Иринеју.

У образложењу иницијативе наводи се да је Вучић заслужан за храбру борбу протв корупције и за наду да Србију чека боља будућност.

Наводи се да су републичка влада и њен први потпредседник дали гаранције да ће ресорно министарство издвојити пет милиона евра на име учешћа у другој фази изградње централног постројења за пречишћавање отпадних вода.

Према незваничним информацијама, Вучић би 11. октобра требало да постави камен темељац за централно постројење за пречишћвање отпадних вода.


#   камен темељац   пречишћавање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима