Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заменица градоначелника Врања поднела оставку и вратила партијску књижицу

rssBookmark and Share

Врање 26.12.2013. Izvor: FoNet

Заменица градоначелника Врања Бојана Величков поднела је данас оставку на ту функцију и вратила чланску књижицу Српске напредне странке (СНС), а у саопштењу достављеном медијима навела је да је то урадила због сталног прозивања по медијима од стране потпредседника странке Братислава Гашића.

Заменица градоначелника Врања поднела оставку и вратила партијску књижицу

"Моја оставка најмање треба да брине грађане, чланство и функционере СНС. Овим путем и званично иступам из СНС, јер не желим да се моје име више злоупотребљава од стране појединаца као неког ко руши углед и интересе СНС у Врању. То ради неко други, чије име и поступке знају сви грађани Врања и Србије, навела је Величков у образложењу оставке.

Она је додала да "као одговорна особа" осећа моралну потребу да се обрати, пре свега чланству СНС, али и грађанима Врања.

Величков наводи да је у претходних годину и по дана, колико је била на функцији заменика градоначелника, сваки задатак обављала поштено и часно у корист грађана Врања и у интересу странке.

После прозивки у локалним медијима потпредседника странке Гашића да чека моју оставку, истакла је Величков, оставку сам му понудила 23. октобра ове године, али је он тада није прихватио.

Српској напредној странци желим све најбоље, мојим досадашњим страначким колегама желим пуно успеха у даљем раду. Нећу критиковати, ни осуђивати, нити ћу изгиворити иједну ружну реч о странци у којој сам почела политичку каријеру, већ ћу пустићу да говоре њихови поступци и моја дела, рекла је Величков.


#   Врање   СНС   Бојана Величков
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима