Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зашто се политичари крију на Роштиљијади?

rssBookmark and Share

Лесковац 04.09.2015.

Једини представник Владе Републике Србије који ће сести за сто и пробати роштиљ је министар спољних послова Ивица Дачић, чији долазак се очекује у току сутрашњег дана, преноси ЈугМедиа

Зашто се политичари крију на Роштиљијади?

Александар Пејчић, председник градског одбора Српске народне партије, једини је политичар кога су камере забележиле за једним од штандова на овогодишњој Роштиљијади.

Он каже да није једини који ужива у роштиљу и тврди да се остали политичари крију.

„Углавном су долазили у приватној режији, што је чудно, с обзиром да је предизборна кампања почела иако избори још увек нису расписани. Искрено, очекујем веома транспарентне посете на роштиљијади скоро свих лидера странака у дане викенда. То би им у овом тренутку био најбољи маркетинг” истиче Пејчић.

Он је на Роштиљијади угостио свопг председника странке Ненада Поповића, а од понедељка, када је и почела ова манифестација, Лесковац и околину посетило је неколико министара, али ни један се није усудио да проба чувену пљескавицу, па чак ни министар Расим Љајић који је свечано отворио фестивал роштиља.

Како преноси Југмедиа, једини представник Владе Републике Србије који ће сести за сто и пробати роштиљ је министар спољних послова Ивица Дачић, чији долазак се очекује у току сутрашњег дана.

 


#   Лесковац   Ивица Дачић   Роштиљијада   Расим Љајић   Александар Пејчић   Ненад Поповић   Роштиљијада 2015.
@DacicIvica @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима