Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Живковић: Бесмислено је да Ниш буде покровитељ Цециног концерта! Она је криминалац!

rssBookmark and Share

Ниш 28.09.2013. Autor: Beta

Лидер Нове странке и некадашњи градоначелник Ниша Зоран Живковић оценио је данас да је бесмислено да град Ниш буде покровитељ концерта фолк певачице Светлане Цеце Ражнатовић.

- Потпуно је бесмислено да Ниш буде повезан са нечим што се у неко старо време дефинисало као шунд и да своју афирмацију и промоцију види тако што ће да подржава концерт једне господје у чије музичко стваралаштво нећу да улазим али која је осудјена за разна кривична дела и била је приводјена у акцији Сабља - рекао је Живковић.

Град Ниш покровитељ је концерта фолк певачице Ражнатовић који ће бити одржан вечерас на нишкој тврђави.

Нишки градоначелник Зоран Перишић раније је објаснио да је град прихватио покровитељство концерта, али да се ради о такозваном нематеријалном покровитељству што подразумева уступање простора за постављање штандова по граду на којима ће се продавати улазнице.

- Разумљиво је да су музички укуси различити, али Град Ниш излази у сусрет музичарима свих жанрова, јер постоји велики број грађана који желе да виде своје омиљене музичке звезде, а нису у могућности да оду на концерт ван Ниша - навео је нишки градоначелник.


#   Ниш   Светлана Ражнатовић   Зоран Перишић   Зоран Живковић (политичар)   музичке звезде
@CRaznatovic @ProfdrPerisic @ZoranDirektno @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима