Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловић: Странка није Стефановић, морамо добити институционални одговор (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 24.05.2021. З.С. Јужна Србија Инфо

Замољена да прокоментарише за портал Јужна Србија Инфо изгласавање неповерења Небојши Стефановићу у скоро свим одборима СНС-а, Михајловић је рекла да је као чланица Председништва странке, испратила све и додала, да јој је жао што многи сјајни људи нису били део београдског одбора..

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

На данашњој конфернецији за новинаре у Нишу, Зорана Михајловић каже да није Српска напредна странка Небојша Стефановић, већ да њу чине стотине хиљада вредних људи на локалу.

"Ја, као и сваки члан наше странке прихватам све оно што локални одбори изгласају и кажу, али оно што свих ових месеци не волим да видим јесте да је лоша вест "баш вест" и да много више причамо о томе да ли је неко изгласао неповерење високом функционеру СНС-а", казала  је она.

Додала је да је њена порука и да ће то рећи и на Председништву, да СНС није Небојша Стефановић нити "било ко ко се огрешио о закон и радио нешто лоше" већ да су то стотине хиљада људи који раде са грађанима и знају свакодневне проблеме и све што се дешава на локалу. И то је за мене Српска напредна странка", казала је Михајловић.

"Морам да признам да нисам била чланица градског одбора Београда иако живим у Београду, не знам шта је био разлог. И жао ми је због тога, зато што има пуно људи у Београду, у Влади и неким другим институцијама, који су сјајни и који је по мени требало да буду део тих одбора", рекла је она.

"Неки људи се временом вероватно промене", каже Михајловић, а одговарајући на питање треба ли то да се санкционише, Михајловић је одговорила потврдно, напомињући да то мисли у партијском смислу.

"Ако говоримо оном институционалном, верујем као и већина чланова странке, ми морамо добити институционални одговор да ли је учествовао и како, на који начин, јер је то много више од партијског и политичког проблема", навела је Михајловић, додала да је у том случају реч о озбиљном државном проблему.

ВИДЕО: АМ ПРЕС


#   Ниш   СНС   Небојша Стефановић   Зорана Михајловић
@sns_srbija @nesastefanovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима