Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Посредовање са Владом Србије, ангажовање у привреди: Признања општина Дољевац и Гаџин Хан за начелницу Нишавског округа

rssBookmark and Share

Ниш 14.10.2019. Јужна Србија Инфо

Драгана Сотировски, начелница Нишавског управног округа, добитник је јавних признања општина Дољевац и Гаџин Хан.

Посредовање са Владом Србије, ангажовање у привреди: Признања општина Дољевац и Гаџин Хан за начелницу Нишавског округа

Координација између Владе Србије, ресорних министарстава, учешће у пројкетима и ангажовању у привредном развоју, само су један део заслуга, наведених у образложењу.

Поводом 13. Октобра, Дана општине Дољевац, начелници Нишавског округа Драгани Сотировски, је додељено јавно признање у виду Повеље за постигнуте изузетне резултате и достигнућа у привредном развоју општине, њеном напретку и просперитету.

У овој општини, при крају су радови на дистрибутивном центру за лекове „Sopharma trading“ у Пуковцу. Реконструисан је стари ауто пут од аква парка до Белотинца. У току су завршни радови на повезивању водосистема“ Пуста река“ са системом „Нивос“ и завршавају се радови на изградњи примарне мреже за водоснабдевање источног дела индустријске зоне Пуковац. Реконструисан је објекат ОШ "Вук Караџић" у Малошиту, завршен Дом културе у Дољевцу, дограђена је и реконструисана школа у Пуковцу за потребе Предшколске установа „Лане“, реконструисан је образовни центар намењен средњошколцима и предшколцима у Дољевцу.

Такође из општине Гаџин Хан, поводом Дана општине, начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски, награђена је "Октобарском наградом" за допринос у координацији између министарствава и руководстава општине у реализацији пројеката развоја те општине. Награда се у виду

Повеље додељује за стваралачки рад, изузетна залагања и достигнућа у 2019. години.

У Гаџином Хану је протеклих неколико месеци отворен Старт-ап центар, који незапосленима помаже да покрену свој бизнис, реконструисан је Трг Драгутина Матића у центру места, изграђена је спортска хала, набављен ултразвучни апарат у Дому здравља, завршен откуп земљишта за изградњу терена у малом фудбалу, уређене су и насипане улице у неколико села.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Дољевац   Гаџин Хан   признање   Дан општине   Нишавски управни округ
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима