Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље: Дочек српске Нове године на Тргу топличких јунака – концерт Алена Исламовића

rssBookmark and Share

Прокупље 11.01.2022. Јужна Србија Инфо

Град Прокупље и ове године традиционално на Тргу топличких јунака организује дочек православне Нове године, 13. јануара, са почетком у 22 сата.

Прокупље: Дочек српске Нове године на Тргу топличких јунака – концерт Алена Исламовића

Уз најпознатије хитове познатог рок певача Алена Исламовића, Прокупчани, као и гости нашег града у ноћи између 13. и 14. јануара, имаће прилику да уживају и забављају се чекајући да тачно у поноћ, велечанствени ватромет означи долазак Нове године коју по Јулијанском календару славе многи балкански народи.

Славни рок певач Ален Исламовић је нашој јавности познат као некадашњи члан бендова Дивље јагоде, Бијело дугме и 4 Аса и сматра се једним од најбољих мушких вокала са простора бивше Југославије.

На новогодишњем наступу за дочек Нове 2022. године на Златибору, Ален Исламовић је рекао да с нестрпљењем очекује наступ у Прокупљу.

Драги пријатељи, видимо се у Прокупљу 13. јауара, да прославимо српску Нову годину на Тргу топличких јунака. Задовољство ми је да певам пред публиком града Прокупља и целог топличког краја. Свираћемо све најлепше песме које су обележиле моју каријеру у групама Дивље јагоде, Бијело дугме, као и моју солистичку каријеру, рекао је Исламовић и позвао грађане да дођу на Трг топличких јунака и уживјау у песмама које заувек остају највећи хитови, за све генерације.


#   Прокупље   Српска нова година   Ален Исламовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима