Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље: За санацију путева 17 милиона динара

rssBookmark and Share

Прокупље 06.03.2017. Јужна Србија Инфо

На територији Општине Прокупље у току су радови на санацији градских улица, макадамских и некатегорисаних сеоских путева.Општина Прокупље је из буџета за ову намену издвојила око 17 милиона динара.

Прокупље: За санацију путева 17 милиона динара

Радове у  Доњој Трнави , заједно са представницима ове сеоске месне заједнице, данас је обишла и делегација  Општине Прокупље, коју су чинили чланови Већа Милан Аранђеловић, Владимир Пешић и помоћник председника Општине Владица Младеновић.

Члан већа Милан Аранђеловић истако је да је из буџета Општине Прокупље за санацију путева у Доњој Трнави обезбеђено 600.000 динара.

- Чим су временске прилике дозволиле започели су радови на санцији путева, у циљу најпре повећања безбедности саобраћаја, али и како би  нашим пољопривредницима омогућили да брже и лакше стигну до својих воћњака, повртњака и ораница на којима су већ увелико почели радови – објаснио је Аранђеловић.

Он је још подсетио су су радови на  санацији путева урађени у селу Бацу и Бајчинцу, а да следи почетак радова у Мађару, Мршељу Меровцу , Великој Плани и другим селима наше општине.

Радове на санирању улица поздравили су и мештани Доње Трнаве, који су казали да добри путеви представљају основ  за  квалитетно функционисање живота једног насеља и свих његових становника од најмлађих који иду у школу , до најстаријих којима добри путеви најчешће требају да стигну до лекара. 


#   Прокупље   саобраћај   улице   Доња Трнава   санација   временске прилике   месне заједнице   Милан Аранђеловић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима