Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радници "Паркинг сервиса" искидали електричне инсталације односећи прописно паркирано возило Туристичке организације

rssBookmark and Share

Ниш 05.10.2017. М.М. Јужна Србија Инфо

Јуче су на углу улица Првомајска и Ћирила и Методија у Нишу, бахати радници Паркинг сервиса приликом подизања возила Туристичке организације Ниш, које је било прописно паркирано на месту где нема знака забране паркирања, искидали електричне и интернет инсталације на бандери и притом покушали да побегну.

Фото: Милан Маниташевић
Фото: Милан Маниташевић

Како је за портал Јужна Србија Инфо изјавио директор Туристичке организације Ниш Урош Парлић, "Возило којим су јуче покидали инсталацију је влсниништво Туристичке организације Ниш и било је прописно паркирано на тротоару где нема саобраћајајног знака, забрњено паркирање, каже Парлић и додаје да то није први пут да радници "Паркинг сервиса" игноришу, да аутомобил има налепницу "Град Ниш".

Парлић каже, да је не желећи да улази у распараву, платио казну из свог "џепа".

Не само да су радници Паркинг сервиса искидали инсталације већ су и покушали да побегну са места догађаја, али су их у томе спречили грађанни позвавши полицију.

Снимак инцидента можете погледати на Фејсбук страници:

https://www.facebook.com/milan.manitasevic/videos/pcb.10210451821791835/10210451813111618/?type=3&theater


#   Ниш   Јужна Србија регион   Јужна Србија Инфо   Паркинг сервис   казне   Урош Парлић   Туристичка организација Ниш   Милан Маниташевић   инсталације
@juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима