Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рехабилитација пута до Сићева и у Лазаревом Селу

rssBookmark and Share

Ниш 07.02.2022. Јужна Србија Инфо

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и председником градске општине Нишка Бања Душаном Живковићем обишла је радове на рехабилитацији пута од магистрале према Сићеву и од главног пута према Гаџином Хану до старог дела Лазаревог Села и даље до гробља.

Рехабилитација пута до Сићева и у Лазаревом Селу

Срела сам се са грађанима Сићева и Лазаревог Села пре Божића ове године и тада су ми рекли да су прилазни путеви њихов велики проблем, јер од средине седамдесетих није рађена њихова рехабилитација. После месец дана машине су на терену, рекла је градоначелница Ниша.

Радови који су у току резултат су нашег каравана који је почео обиласком ових села и који изазива велико интересовање Нишлија, напоменула је она.
Према њеним речима, обилазићемо села и насеља на територији Ниша све до краја године, не само да би разговарали, већ да бисмо урадили и изградили оно што грађани буду предлагали.

Живковић је истакао да је пут према Сићеву и старом делу Лазаревог Села од велике важности за грађане. Посебно је указао на туристички потенцијал Сићева и Сићевачке клисуре и даљи развој тог краја, као и пута у Лазаревом Селу као рубног места општине Нишка Бања према Гаџином Хану.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Лазарево   Сићево   путеви
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима