Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rehabilitacija puta do Sićeva i u Lazarevom Selu

rssBookmark and Share

Niš 07.02.2022. Južna Srbija Info

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima i predsednikom gradske opštine Niška Banja Dušanom Živkovićem obišla je radove na rehabilitaciji puta od magistrale prema Sićevu i od glavnog puta prema Gadžinom Hanu do starog dela Lazarevog Sela i dalje do groblja.

Rehabilitacija puta do Sićeva i u Lazarevom Selu

Srela sam se sa građanima Sićeva i Lazarevog Sela pre Božića ove godine i tada su mi rekli da su prilazni putevi njihov veliki problem, jer od sredine sedamdesetih nije rađena njihova rehabilitacija. Posle mesec dana mašine su na terenu, rekla je gradonačelnica Niša.

Radovi koji su u toku rezultat su našeg karavana koji je počeo obilaskom ovih sela i koji izaziva veliko interesovanje Nišlija, napomenula je ona.
Prema njenim rečima, obilazićemo sela i naselja na teritoriji Niša sve do kraja godine, ne samo da bi razgovarali, već da bismo uradili i izgradili ono što građani budu predlagali.

Živković je istakao da je put prema Sićevu i starom delu Lazarevog Sela od velike važnosti za građane. Posebno je ukazao na turistički potencijal Sićeva i Sićevačke klisure i dalji razvoj tog kraja, kao i puta u Lazarevom Selu kao rubnog mesta opštine Niška Banja prema Gadžinom Hanu.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Lazarevo   Sićevo   putevi
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima