Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење ГО Палилула поводом инцидента у насељу код Старог гробља

rssBookmark and Share

Ниш 02.05.2020. Јужна Србија Инфо

Градска општина Палилула у Нишу, издала је саопштење поводом синоћних догађаја, када су како наводе, вербално вређани волонтери неколико нишких општина, од стране непознатих младића.

Саопштење ГО Палилула поводом инцидента у насељу код Старог гробља

Саопштење преносимо у целости.

Градска општина Палилула обавештава јавност да је после синоћњих вербалних напада и вређања које су волонтери Палилуле, Медијане и Пантелеја доживели од непознатих младића обуставила поделу робних пакета помоћи пензионерима код Старог гробља.

Наиме, група маскираних људи, која се око 19.30 појавила у ул. Чарнојевића, добацивала је добровољцима погрдне и увредљиве речи, о чему је обавештен и председник Градске општине Александар Ждрале, који је по доласку на место догађаја заједно са управницима стамбених заједница и члановима савета грађана одлучио да због могућих физичких сукоба и даљих провокација акцију прекине.

Поједини медији су, не проверавајући чињенице, на волшебан начин покушали да Градску општину Палилула и председника Александра Ждрала доведу у везу са изгредницима који су инцидент изазвали, што Градска општина Палилула са гнушањем одбацује као неуспели покушај замене теза.

Пензионере који су за доделу пакета били планирани за петак, волонтери ће посетити наредних дана.


#   Ниш   волонтери   насиље   инцидент   пакети са храном   ГО Палилула   Коронавирус
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима