Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje GO Palilula povodom incidenta u naselju kod Starog groblja

rssBookmark and Share

Niš 02.05.2020. Južna Srbija Info

Gradska opština Palilula u Nišu, izdala je saopštenje povodom sinoćnih događaja, kada su kako navode, verbalno vređani volonteri nekoliko niških opština, od strane nepoznatih mladića.

Saopštenje GO Palilula povodom incidenta u naselju kod Starog groblja

Saopštenje prenosimo u celosti.

Gradska opština Palilula obaveštava javnost da je posle sinoćnjih verbalnih napada i vređanja koje su volonteri Palilule, Medijane i Panteleja doživeli od nepoznatih mladića obustavila podelu robnih paketa pomoći penzionerima kod Starog groblja.

Naime, grupa maskiranih ljudi, koja se oko 19.30 pojavila u ul. Čarnojevića, dobacivala je dobrovoljcima pogrdne i uvredljive reči, o čemu je obavešten i predsednik Gradske opštine Aleksandar Ždrale, koji je po dolasku na mesto događaja zajedno sa upravnicima stambenih zajednica i članovima saveta građana odlučio da zbog mogućih fizičkih sukoba i daljih provokacija akciju prekine.

Pojedini mediji su, ne proveravajući činjenice, na volšeban način pokušali da Gradsku opštinu Palilula i predsednika Aleksandra Ždrala dovedu u vezu sa izgrednicima koji su incident izazvali, što Gradska opština Palilula sa gnušanjem odbacuje kao neuspeli pokušaj zamene teza.

Penzionere koji su za dodelu paketa bili planirani za petak, volonteri će posetiti narednih dana.


#   Niš   volonteri   nasilje   incident   paketi sa hranom   GO Palilula   Koronavirus
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima