Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тренер Радничког ударио новинара

rssBookmark and Share

06.04.2014. Телеграф

- Шокиран сам овим што се десило јер нападачу нисам дао никакав повод. Он ми је пришао, грубо би се обратио, а када сам га ја упозорио да са мном не може тако да разговара насрнуо је на мене физички - рекао је нападнути новинар

Тренер Радничког ударио новинара

Помоћни тренер фудбалског клуба Раднички из Ниша Владимир Прочикијевић напао је без икаквог повода новинара нишких Народних новина Душана Јоцића.

Инцидент се догодио по завршетку утакмице Раднички – Јавор, када је Прочикијевић пришао Јоцићу, вређао га а затим га ударио у главу. Јоцић истиче да током петнаестогодишњег новинарског рада није доживео овако нешта, те да то није очекивао од представника клуба који годинама прати.

- Шокиран сам овим што се десило јер нападачу нисам дао никакав повод. Он ми је пришао, грубо би се обратио, а када сам га ја упозорио да са мном не може тако да разговара насрнуо је на мене физички. Озбиљније последице спречили су људи који су се ту затекли, али је он ипак успео да ме удари у главу – рекао је нападнути новинар.

Овим поводом огласила се и Секција спортских новинара Ниша која је затражила хитну реакцију нишког клуба.

- ФК Раднички би морао да хтино санкционише тренера који својом бахатошћу срамоти клуб са Чаира. Наша професија је одавно деградирана, али ако такви новинрски ауторитети, какав је Душан Јоцић доживљавају непријатности у клубу који је неодвојиви од наших живота, шта онда треба да очекују мање афирмисане колеге у ситацијама када нису по вољи тренерима или онима који се само тако називају – наводи се у њиховом саопштењу.

Управа нишког клуба се овим поводом још није огласила.


#   Раднички ФК   новинари   Владимир Прочикијевић   Душан Јоцић   Секција спортских новинара   Ана Јоцић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима