Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Власници не долазе по кола

rssBookmark and Share

26.11.2010. Извор: Јужне вести

На депоу службе “Паук” у Нишу налази се петнаестак возила која су некада подигнута са улица града, а власници никада нису дошли по њих.

Ова возила, од који су нека регистрована, а нека нису, очекује лицитација, мада су поједини четвороточкаши спремни за старо гвожђе, док су неки у одличном стању.

Зоран Момировић, шеф ове службе у “Паркинг сервису” прича да су по нека возила долазили власници, али пошто нису узели возила, никада се више нису појавили. Радници овог предузећа много тога необичног преживљавају приликом преузимања возила, а нису ретки ни покушаји крађе возила и то власника који нису платили накнаду.

- У пет или шест наврата смо доживљавали да власници аутомобила прескоче ограду кавеза, седну у ауто и на силу покушају да изађу из круга предузећа. Један момак је у таквој прилици ударио колима нашег радника. Против њега је поднета тиужба суду - каже Момировић.

Радници овог предузећа препричавају разне анегдоте током плаћања накнаде за одношење возила, а једна од њих је да им је један возач платио 4.000 динара казну, али у апоенима од динар и два.


#   возила   Паркинг сервис
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима