Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић у Нишу: Бесплатан сир постоји само у мишоловци!

rssBookmark and Share

Ниш 25.04.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Данас је у Нишу отворен нови погон компније "Леони" чиме је та фабрика у близини КПЗ-а потпуно стављена у функцију и у којој ће радити 1.125 радника. Отварању је присуствово и председник Србије, Александар Вучић.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

Непосредно пре обилска и отварања новог погона немачке фабрике "Леони" у Нишу, председник Вучић обратио се окупљеним грађанима, којих је према проценама надлежних, било између 7 и 8 хиљада.

Фото: Њ.П. Јужна Србија Инфо

"Још много тога мора да се уради за сам Ниш и Нишавски округ. Пуно смо инвеститора довели, али то никако није довољно, мора да их буде још више. Плате и пензије мора да буду још веће, али и да се притом засучу рукави, а не само да кажемо пашће нам са неба. Бесплатан сир постоји само у мишоловци", подвукао је председниик Србије и додао, да не сме никако да се заборави, ни на Пиротски, Топлички, Јабланички и Пчињски округ.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

"Ниш данас постаје центар Балкана са најбржим и најбољим везама са Софијом, Скопљем, Солуном, такође имаће најближу са Прокупљем, Куршумлијом и Приштином, то је град будућности, а не прошлости и то све захваљухући напорима грађана, њиховом раду, стрпљењу, трпељивости и залагањима Владе Србије", истакао је Вучић. 

"Ја сам овде дошао да вама предам извештај, за све оно што смо урадили предходних година, вама грађанима, а резултаи су видљиви јер ја одржавам обећање и не плашим се, и немам шта да се правдам онима који су Ниш опљачкали и уништили", реаговао је председник на кампању локалне опозиције против преузимања нишког аеродрома.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Предедника Вучића испред фабрике "Леони" дочекали су градоначелник Ниша Дарко Булатовић, начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски и градско руководство.


#   Ниш   Јужна Србија регион   Драгана Сотировски   Александар Вучић   Пчињски округ   Нишавски округ   Јужна Србија Инфо   инвестиције   Дарко Булатовић   Леони
#GradonacelnicaN @avucic @juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима