Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Захвалнице и поклони за најплеменитије од Нишавског округа у 2018. години

rssBookmark and Share

Ниш 28.12.2018. Јужна Србија Инфо

Како и доликује, најплеменитијим грађанима у 2018. години, захвалнице и пригодне поклоне, уручила је начелница Нишавског управног округа, Драгана Сотировски.

Захвалнице и поклони за најплеменитије од Нишавског округа у 2018. години

Данас су у свечаној сали Нишавског управног округа у Нишу, уручена годишња признања најзаслужнијим појединцима са територије Нишавског управног округа, који су обележили годину за нама.

Међу награђенима су хуманитарац Марина Адамовић, која шест година прикупља донације за оболеле, медицинска сестра из Хитне помоћи, Александра Миленковић, део тима који је учествовао ове године у великим акцијама, ватрогасац, вођа ватрогасно-спасилачке групе у ватрогасно спасилачком одељењу, Благота Кажић из Алексинаца који је спасио је малолетног дечака из бунара дубоког 18 метара.

Директор Ургентног центра Ниш, прим. др Миодраг Лазић, лекар и ратни хирург, полицајац Милош Милошевић из Алексинца који је јуна ове године разоружао разбојника и спречио трагедију и том приликом задобио више прострелних рана.

Добитница овогодишњег признања је и новинарка Слађана Ђорђевић из Сврљига која после 40 година одлази у пензију. 

Поред републичких инспектора, свечаности у Нишавском управном округу присуствовао је и помоћник министра здравља, др Горан Стаменковић.


#   Ниш   Нова година   Драгана Сотировски   Јужна Србија Инфо   ватрогасци   медицинска сестра   Ана Ђорђевић   захвалнице   Слађана Ђорђевић   Нишавски управни округ   Миодраг Лазић   Марина Адамовић   Горан Стаменковић   Милош Милошевић   племенитост
#GradonacelnicaN @juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима