Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Замењена столарија у школи у Брзом Броду, вртић се ускоро отвара

rssBookmark and Share

Ниш 08.03.2022. Јужна Србија Инфо

Град Ниш и компанија НИС реализовали су пројекат „Заједници заједно“ којим је у ОШ „Др Зоран Ђинђић“ у Брзом Броду замењена столарија. Школа је са вртићем поред ње, који ће врло брзо бити отворен, прикључена на гасоводну мрежу чиме је започета гасификација тог насеља и угашен један велики загађивач ваздуха, објављено је на званичном градском сајту.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Градски караван посетио је школу, уверили смо се да се завршава партерно уређење око вртића у коме ће боравити стотинак деце, рекла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Врло брзо започињемо изградњу амбуланте. Са директором Поште Ниш Драганом Ђорђевићем разговарали смо о потребном простору за њихов рад у новој згради. Биће ту места за окупљање грађана и још за поједине службе. Започињемо нове странице развоја Брзог Брода где нас очекује још много посла, најавила је она.

Директор Канцеларије за локални економски развој Душан Радивојевић је рекао да је тендерска процедура за изградњу амбуланте у току и да ће нето површина новог простора износити 360 квадратних метара.

Директорка школе Драгана Стевановић посебно је истакла чињеницу да у школи бележе пораст броја ученика.

Били смо велики загађивач у насељу, али смо уз помоћ Града Ниша прикључени на гас и тај проблем смо решили, навела је она.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Брзи Брод   вртићи   Зоран Ђинђић ОШ   Драгана Стевановић
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима