Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zamenjena stolarija u školi u Brzom Brodu, vrtić se uskoro otvara

rssBookmark and Share

Niš 08.03.2022. Južna Srbija Info

Grad Niš i kompanija NIS realizovali su projekat „Zajednici zajedno“ kojim je u OŠ „Dr Zoran Đinđić“ u Brzom Brodu zamenjena stolarija. Škola je sa vrtićem pored nje, koji će vrlo brzo biti otvoren, priključena na gasovodnu mrežu čime je započeta gasifikacija tog naselja i ugašen jedan veliki zagađivač vazduha, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Gradski karavan posetio je školu, uverili smo se da se završava parterno uređenje oko vrtića u kome će boraviti stotinak dece, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Vrlo brzo započinjemo izgradnju ambulante. Sa direktorom Pošte Niš Draganom Đorđevićem razgovarali smo o potrebnom prostoru za njihov rad u novoj zgradi. Biće tu mesta za okupljanje građana i još za pojedine službe. Započinjemo nove stranice razvoja Brzog Broda gde nas očekuje još mnogo posla, najavila je ona.

Direktor Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dušan Radivojević je rekao da je tenderska procedura za izgradnju ambulante u toku i da će neto površina novog prostora iznositi 360 kvadratnih metara.

Direktorka škole Dragana Stevanović posebno je istakla činjenicu da u školi beleže porast broja učenika.

Bili smo veliki zagađivač u naselju, ali smo uz pomoć Grada Niša priključeni na gas i taj problem smo rešili, navela je ona.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Brzi Brod   vrtići   Zoran Đinđić OŠ   Dragana Stevanović
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima