Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Запечаћена канцеларија Комисије за избор директора, због сумње да би документа могла да буду злоупотребљена?

rssBookmark and Share

Ниш 03.10.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Након јуче одржаног састанка одборничке групе СНС и коалиционих партнера, на ком је уместо договора, ситуација постала потпуно непомирљива, канцеларија Комисије за избор директора је запечаћена, због сумње на могућу злоупотребу?!

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Канцеларија Комисије за избор директора у Скупштини града Ниша јуче је у току или након бурног састанка одборничке групе Српске напредне странке и коалиционих партенера запечаћена, због сумње да би документација кандидата могла да буде злупотрбљена или да нестане, сазнајемо незванично?

Да ли је то по правилнику, нисмо успели да сазнамо, јер се нико од чланова комисије није јавио на бројеве телефона познате редакцији, али како незванично сазнајемо то се по први пут дешава у пракси, каже наш саговорник.

Да подсетимо, данас би у Ниш требало да стигне некко из врха СНС и да разрши новонасталу хаотичну ситуацију. Спекулише се да би то могао да буде Дарко Глишић, шеф Извршног одбора Српске напредне странке.

Више о јучерашњем догађају читајте на:

http://www.juznasrbija.info/drustvo/zbog-neslaganja-u-oko-izbora-direktora-javnih-preduzeca-u-nisu-moguci-vanredni-izbori.html


#   Ниш   СНС     одборници   Скупштина града Ниша   Комисија за избор директора   Дарко Глишић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима