Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одличним наступом Немање Николића почело ''Медијанино културно лето 2021''

rssBookmark and Share

Ниш 11.08.2021. Јужна Србија Инфо

Наступом Немање Николића почело је ''Медијанино културно лето 2021'' које Градска општина Медијана традиционално организује у Светосавском парку.

Одличним наступом Немање Николића почело ''Медијанино културно лето 2021''

Познати извођач народних, али и евергрин мелодија, представио се песмама Томе Здравковића, али и рокенрол репертоаром. Уз певача пореклом из Дољевца код Ниша, у Парку Светог Саве, играле су и певале све генерације,  бројни грађани из Ниша и околине.

У сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина из Ниша за најмлађе је организован дечији програм -  радионица оригамија,  сликања специјалних бојанки и учења старих заната, хеклање накита, осликавање магнетића. Свако је понео свој рад кући за успомену. Малишани који су били вредни добили су на поклон мајице са логом општине и књиге - Зборник радова са 12. Медијаниног фестивала Дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу. Тродневни музички програм биће настављен у среду, 11. августа наступом Неверних беба. Последњег дана, 12. августа, посетиоци ће моћи да уживају у песмама Амадеус бенда и ватромету који ће први пут  бити приређен на овој манифестацији.  Концерти почињу у 21 сат. 

Прошлогодишња манифестација „Медијанино културно лето 2020.“ није одржана због актуелне епидемиолошке ситуације изазвaне вирусом ковид-19, па је ове године посета бесплатним концертима на отвореном, у организацији Градске општине Медијана била и очекивана.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   Паркинг сервис   Неверне Бебе   Медијанино културно лето   Немања Николић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима