Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шесто место за Врање на такмичењу "Србија у ритму Европе"

rssBookmark and Share

Врање 18.06.2018. Јужна Србија Инфо

Представљајући Град Врање, Емилија Мишић и Мила Николић освојиле су шесто место на великом музичком такмичењу за децу „Србија у ритму Европе”, које је одржано у суботу, у нишкој хали Чаир.

Шесто место за Врање на такмичењу "Србија у ритму Европе"

У конкуренцији 22 општина и градова Србије, победника су одлучавали укупни гласови жирија и публике по евровизијском моделу. Уз директан пренос на „Првој српској телевизији”, наше талентоване такмичарке наступиле су под редним бројем 17, са песмом на португалском језику. Уложени труд и залагање да свој наступ доведу до савршенства, награђен је бурним овацијама током самог извођења нумере. „Шесто место је и више него што смо очекивале, тако да је ово за нас једна велика победа. Драго нам је што смо имали прилике да будемо део спектакла и захвалне смо Граду што нам је омогућио ово немерљиво искуство”, каже Мила Николић. Ово је први пут да Врање учествује на такмичењу “Србија у ритму Европе”, а из Пчињског округа надметале су се и општине Босилеград и Трговиште. Највећи број бодова, како жирија тако и публике, додељен је Врњачкој Бањи која је уједно и победник такмичења. На другом месту нашао са Босилеград, а иза њих Сремска Митровица.

Коментара: 0


#   Врање   Босилеград   Сремска Митровица   ученици   евровизија   Србија у ритму Европе   Емилија Мишић   Мила Николић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима