Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Весело Палилулско вече" за крај обележавања градске славе

rssBookmark and Share

Ниш 04.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

"Палилулско вече" поново је окупило велики број мештана те општине, али и читавог града Ниша, код Палилулске рампе, где је наступио нишки бенд "Црне мамбе". Ова традиционална манифестација део је прославе градске славе Свети цар Константин и царица Јелена.

Фото: Драган Видојковић
Фото: Драган Видојковић

Гости славе града, али и Палилулске вечери, били су из различитих делова региона, укључујући и делегације из Републике Бугарске, Северне Македоније, Републике Српске – Града Бјељина, Републике Хрватске (Вјеће српске националне мањине Града Ријеке), Републике Србије из Смедерева (Д.О.О. Компостинг) и из Ниша (Ватрогас Ниш).

Војни оркестар под вођством Дејана Ђорђевића приредио је сјајан наступ, а потом су "Црне мамбе" и Неша Саита са својим џез, блуз и етно ритмовима наставили да забављају присутне до касно у ноћ. Поред богатог забавног програма, одржавало се и такмичење у кликерима, док су се туристички и угоститељски радници надметали у кулинарству. Посетиоци су такође могли да уживају у изложби домаће радиности, што је допринело шаренилу и разноврсности овог културно-забавног догађаја.


#   Ниш   ГО Палилула   градска слава   Цар Константин и Царица Јелена   Палилулско вече
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима